Відкладена публікація у Twitter

Щоб приступити до планування поста, клікніть на “Розмістити пост”:


Щоб додати текст, клікніть мишкою по полю “Розмістити пост”:



Щоб додати до тексту емоцію, натисніть на іконку емодзі:



Оберіть найбільш підходящий смайл зі списку і натисніть на нього:



Щоб додати до поста зображення чи відео, натисніть на відповідну іконку:



Дивимося, як пост виглядатиме у Twitter, клікнувши на іконку відповідної соц. мережі у розділі “Попередній перегляд”:



Обираємо рубрику поста, клікнувши на стрілочку у розділі “Обрати рубрику”:



Обираємо найбільш підходящу рубрику і клікаємо на неї:



Потім ставимо галочку ліворуч від акаунту, у якому повинен вийти пост:



Потім обираємо дату виходу відкладеної публікації у Twitter, клікнувши на відповідне меню:



Обираємо потрібний день і натискаємо на нього:



Для вибору часу виходу поста, клікаємо на відповідне меню та вписуємо потрібні цифри:



Потім клікаємо на "Запланувати":

Лайфхаки по публікації у Twitter

Зробіть роботу у Twitter простіше, краще та ефективніше за допомогою цих лайфхаків:

Розділіть користувачів, яких ви читаєте, на списки. Якщо ви підписані на велику кількість людей, розподіліть їх за категоріями, щоб вам було зручніше слідкувати за їх твітами.

Як це зробити: перейдіть до розділу “Списки” і натисніть на “Створити список”. Далі заповніть поля “Ім’я” і “Опис” і поставте галочку поруч з фразою “Зробити приватним”, якщо не хочете, щоб хтось бачив ваші списки.

Подивіться стрічку дій улюбленого користувача. Якщо вам цікаво, чим займається людина, крім написання твітів, зайдіть на її профіль і перейдіть до розділу “Вподобання”.

Ігноруйте твіти людей, яких ви читаєте. Якщо серед ваших підписок деякі користувачі відрізняються особливою “товариськістю” і постять по 100 твітів на годину, ви можете їх ігнорувати.

Як це зробити:

- Перейдіть до стрічки;

- Знайдіть пост людини, яку хочете ігнорувати;

- Натисніть на стрілочку праворуч від поста і оберіть опцію “Ігнорувати”.

Вимкніть ретвіти. Якщо ви більше не хочете бачити незрозумілі ретвіти своїх підписок, вимкніть їх.

Як це зробити: зайдіть на профіль потрібного користувача, натисніть на три крапки праворуч від його аватара і оберіть опцію “Вимкнути ретвіти”.